за фотографско заснемане на кръщение 

На Ваше разположение сме по време на целия ритуал в църквата и за художествена фотосесия на кръщелника. Винаги сме на линия поне 15 минути преди официалния час на кръщението. В тези 15 минути правим художествено – документални снимки на гостите пред и около църквата.

Получавате:

1.Документално – художествено фотографско заснемане на кръщението от двама фотографи – Борислава и Радостин;

2.Художествена фотосесия на кръщелника – продължителност около 20 минути.

3.На електронен носител (линк):

  • всички добри и разнообразни кадри, художествено обработени – 150+ броя;
  • специално подбрани кадри, обработени художествено в черно – бяло – 30+ броя;

Цена: 200 лв.

Допълнителна информация:

1.Допълнителни часове (овъртайм): за заснемане на празненството в ресторанта (заведение) след църквата – цена 150 лв на час.

2.Транспортни и други разходи: В рамките на град Варна транспортът е безплатен. Извън град Варна цената е 0.30 лв на километър.

3.Начин на плащане: Авансово се заплащат 100 лв за запазване на датата по банков път или на място в Студио за Фотография Иванови в град Варна. Останалата сума – в края на кръщението или по банков път до една седмица след кръщението. За сумите се издават фактури.

4.Срок за получаване на снимките от кръщението: до 30 работни дни след кръщението.

Допълнителни условия:

1.Авторски права върху снимките: Ние, Борислава и Радостин Иванови, си запазваме правото да използваме най-добрите снимки от Вашето кръщение за реклама в онлайн пространството, както и за презентиране на фотографската ни работа по време на срещи, събития, семинари, изложби и участия. При изрично желание от Ваша страна за конфиденциалност на снимките от Вашето кръщение се добавят 50% към стойността на офертата. Темата за конфиденциалността на кадрите от Вашето кръщение следва да бъде коментирана още по време на предварителните ни разговори. Като фотографи си запазваме правото да откажем подобен ангажимент, защото за нас е от голямо значение да презентираме и показваме работата си.

2.Художествена обработка на снимките: Снимките, които ще получите са художествено обработени. Визията на абсолютно всички кадри  ще бъде идентична като на тези, които разглеждате в сайта ни и в онлайн пространството. Целим нашите кадри да имат филмово излъчване, пастелни цветове и послание за честна фотография.

3.Съхранение и сигурност на Вашите снимки: Всички снимки, заснети по време на Вашето кръщение са в RAW (сурови) файлове. Подбраните снимки, които ще получите са в JPEG файлове. Всички RAW файлове пазим до една седмица след като получите Вашите снимки. Всички JPEG файлове (художествено обработени), които ще Ви предадем пазим до три години след като ги получите.

4.Споразумение: Заплащането на сумата от 100 лв като аванс за запазване на дата и получената в последствие фактура ще се считат за приемане на по – горните условия.

 

Благодарим Ви, че обмисляте да изберете нас, за да заснемем Вашето кръщение.

За контакти: Борислава: 0899350535, Радостин: 0897833070

За допълнителни въпроси сме изцяло на Ваше разположение.

С уважение: Боби и Руди