за фотографско заснемане на следсватбена фотосесия на локация

Получавате:

1.Художествено фотографско заснемане от двама фотографи – Борислава и Радостин Иванови;

2.Времетраене – 60 – 90 минути. Фотосесията се прави задължително в часовете преди залез.

3.На електронен носител (линк):

  • всички добри и разнообразни кадри, художествено обработени – 150+ броя;
  • подбрани кадри художествено обработени в черно – бяло;

Цена: 500 лв.

Допълнителна информация:

1.Транспортни и други разходи: В рамките на град Варна транспортът е безплатен. Извън град Варна цената е 0.50 лв на километър.

3.Начин на плащане: Цялата сума се заплаща в края на фотосесията. За сумата се издава фактура.

4.Срок за получаване на снимките от следсватбената фотосесия: до 30 работни дни след края на следсватбената фотосесия.

Допълнителни условия:

1.Авторски права върху снимките: Ние, Борислава и Радостин Иванови, си запазваме правото да използваме най-добрите снимки от Вашата следсватбена фотосесия за реклама в онлайн пространството, както и за презентиране на фотографската ни работа по време на срещи, събития, семинари, изложби и участия. При изрично желание от Ваша страна за конфиденциалност на снимките от Вашата следсватбена фотосесия се добавят 50% към стойността на офертата. Темата за конфиденциалността на кадрите от Вашата следсватбена фотосесия следва да бъде коментирана още по време на предварителните ни разговори. Като фотографи си запазваме правото да откажем подобен ангажимент, защото за нас е от голямо значение да презентираме и показваме работата си.

2.Художествена обработка на снимките: Снимките, които ще получите са художествено обработени. Визията на абсолютно всички кадри  ще бъде идентична като на тези, които разглеждате в сайта ни и в онлайн пространството. Целим нашите кадри да имат филмово излъчване, пастелни цветове и послание за честна фотография.

3.Съхранение и сигурност на Вашите снимки: Всички снимки, заснети по време на Вашата следсватбена фотосесия са в RAW (сурови) файлове. Подбраните снимки, които ще получите са в JPEG файлове. Всички RAW файлове пазим до една седмица след като получите Вашите снимки. Всички JPEG файлове (художествено обработени), които ще Ви предадем пазим до три години след като ги получите.

Благодарим Ви, че обмисляте да изберете нас, за да заснемем Вашата следсватбена фотосесия.

За контакти: Борислава: 0899350535, Радостин: 0897833070

За допълнителни въпроси сме изцяло на Ваше разположение.

С уважение: Боби и Руди