Казват, че е хубаво човек да напише поне една книга в живота си. 🙂

През последните години стана така, че човек постоянно има камера със себе си, било то телефон или някакъв фотоапарат. Ден след ден правим снимки и запълваме дигиталните си устройства с тях. Повечето от тези снимки остават забравени някъде дълбоко в папките на хард дисковете ни. Като, че ли сега повече от всякога ни се иска да сме имали повече разпечатани спомени и то точно от тези, които започват да избледняват. Не случайно в нашата оферта за фотографско заснемане на сватбен ден сме включили и различни размери разпечатки. В хартиения носител се крие истинският чар на фотографията, носител издържал на тежестта на времето, хартиеният носител, като най-големият посланник на фотографията.

И така през годините на развитие на сватбената фотография се е обособил и най-стилният, красив и сигурен начин за представяне и съхраняване на спомените от сватбения ден, а именно – сватбената фотокнига. Толкова сме развълнувани, когато наши клиенти си направят сватбена фотокнига. Книгата можеш да докоснеш, да я покажеш на гордите майка и татко, да пролееш сълза. Всичко някак си е много специално, самото прелистване се превръща в малко събитие. Докато държите сватбения си албум и го разглеждате, той веднага Ви пренася там в миналото, в момента, в чувството, в емоцията… Започвате да обсъждате, да се усмихвате, да плачете, да коментирате… докато плъзгате пръсти по изображенията. Такива сватбени фотокниги искаме да правим, изпълнени с приятна носталгия по старо време, облечени в безценна стойност. Като, че ли книгата е феникс, който всеки път при всяко преглеждане възкръсва, понесъл спомените от Вашия сватбен ден.

Естествено е безценните спомени да идват и в стилна и качествена обвивка. Тъмно кафява кожена корица, а вътре истински и реални цветове, качествено мастило, красив рационален дизайн, твърди страници…, но не е само това, миризмата, докосването, тежестта… Всичко е създадено с цел да издържи дълго във времето.

Ето и нашето предложение за луксозна сватбена фотокнига. Предлагаме нашата фотокнига включена във Вариант 2 в офертата ни за фотографско заснемане на сватбен ден. Също така я предлагаме и за закупуване отделно. Цена 300 лв.

Технически параметри:

-Размери: 30х30 см. (25х25 см. за сезон 2019)

-Страници: 24 твърди страници (има възможност за добавяне на допълнителни страници).

-Брой снимки в книгата от 24 стр: около 50 броя.

-Корица: висококачествена екокожа – тъмно кафява.

-Външен дизайн: изчистен и минималистичен.

-Вътрешен дизайн на снимките: индивидуален за всяка книга, изчистен и семпъл.

Допълнителни услуги:

-Допълнителни страници над включените 24: всеки две допълнителни страници – 10 лв (една книга е с максимум 40 страници).

-Закупуване на втора и последваща книга: Цена 250 лв на книга.(Подходящо за подарък за кумове, родители, роднини).

Процес на изработка:

В момента, в който получите Вашите сватбени снимки, можем да стартираме с дизайна и създаването на Вашата сватбена книга. Тук е момента и да ни съобщите дали желаете допълнителни страници и/или книги:

-подберете снимките, които ще бъдат във Вашата книга, изпратете ни номерата им.

-ние изготвяме дизайна.

-необходимото технологично време за изработка в печатницата.

-вашата книга вече е на път.

За нас е гордост и удоволствие да Ви покажем нашето предложение за луксозна сватбена фотокнига:

Ето и поглед към вътрешния дизайн, направен рационално, логично и съобразен с естеството на снимките:

Публикация и снимки: Борислава Иванова и Радостин Иванов