По време на престоя ни в Лондон снимахме две сестри – Мария и Валерия, дъщери на нашите мили домакини сем. Аврамови. Бяхме отседнали в Hounslow, квартал в Лондон – близо до Heathrow. Квартала е осеян с малки улички, еднакви къщи, мостчета – типичен квартал на Лондон. Поразходихме се, поснимахме… за малко да изпуснем златния час, понеже в зимна Англия денят е къс и слънцето се скрива неусетно още, докато се е усетил човек. Все пак хванахме последните лъчи, но поснимахме и малко след залез. Мими и Вали се обичат и познават много и беше удоволствие да ги поснимаме и да съчетаем с приятната разходка.

На следващия ден снимахме Вали в Syon Park. Направихме малко снимки за сайта й. Тя учи в танцово училище contemporary ballet и усилено работи в развиването си в тази насока. Направихме й няколко непретенциозни кадъра, които да й бъдат за старт. Някои от кадрите направихме пред Syon House – фамилната резиденцията на дюка на Нортъмберленд, по-скоро приличаща на замък. В края имахме късмет макар и за малко да се появи срамежливото Лондонско слънце.

Фотографи: Борислава Иванова и Радостин Иванов

tags: London, Hounslow, London street, ballet, contemporary ballet, bridge, girls, sisters, photosession, sunset, road, syon park, syon house, west London