Казват, че е хубаво човек да напише поне една книга в живота си. 🙂

През последните години стана така, че човек постоянно има камера със себе си, било то телефон или някакъв фотоапарат. Ден след ден правим снимки и запълваме дигиталните си устройства с тях. Повечето от тези снимки остават забравени някъде дълбоко в папките на хард дисковете ни. Като, че ли сега повече от всякога ни се иска да сме имали повече разпечатани спомени и то точно от тези, които започват да избледняват. Не случайно в нашата оферта за фотографско заснемане на сватбен ден сме включили и различни размери разпечатки. В хартиения носител се крие истинският чар на фотографията, носител издържал на тежестта на времето, хартиеният носител, като най-големият посланник на фотографията.

И така през годините на развитие на сватбената фотография се е обособил и най-стилният, красив и сигурен начин за представяне и съхраняване на спомените от сватбения ден, а именно – сватбената фотокнига. Толкова сме развълнувани, когато наши клиенти си направят сватбена фотокнига. Книгата можеш да докоснеш, да я покажеш на гордите майка и татко, да пролееш сълза. Всичко някак си е много специално, самото прелистване се превръща в малко събитие. Докато държите сватбения си албум и го разглеждате, той веднага Ви пренася там в миналото, в момента, в чувството, в емоцията… Започвате да обсъждате, да се усмихвате, да плачете, да коментирате… докато плъзгате пръсти по изображенията. Такива сватбени фотокниги искаме да правим, изпълнени с приятна носталгия по старо време, облечени в безценна стойност. Като, че ли книгата е феникс, който всеки път при всяко преглеждане възкръсва, понесъл спомените от Вашия сватбен ден.

Естествено е безценните спомени да идват и в стилна и качествена обвивка. Тъмно кафява кожена корица, а вътре истински и реални цветове, качествено мастило, красив рационален дизайн, твърди страници…, но не е само това, миризмата, докосването, тежестта… Всичко е създадено с цел да издържи дълго във времето.

Ето и нашето предложение за луксозна сватбена фотокнига. Предлагаме нашата фотокнига включена във Вариант 2 в офертата ни за фотографско заснемане на сватбен ден. Също така я предлагаме и за закупуване отделно. Цена 500 лв. 

Технически параметри:

-Размери: 25х25 см.

-Страници: 32 твърди страници, има възможност за добавяне на допълнителни страници.

-Брой снимки в книгата от 32 стр: около 60 броя.

-Корица: висококачествена екокожа – тъмно кафява.

-Външен дизайн: изчистен и минималистичен.

-Вътрешен дизайн на снимките: индивидуален за всяка книга, изчистен и семпъл.

Допълнителни услуги:

-Допълнителни страници над включените 32: всеки две допълнителни страници – 20 лв (една книга е с максимум 40 страници).

-Закупуване на втора и последваща книга: Цена 450 лв на книга, подходящо за подарък на кумове, родители, роднини.

Процес на изработка:

В момента, в който получите Вашите сватбени снимки, можем да стартираме с дизайна и създаването на Вашата сватбена книга. Тук е момента и да ни съобщите дали желаете допълнителни страници и/или книги. Ето и етапите на процеса на изработка на книгата:

1. Подберете снимките, които ще бъдат във Вашата книга, изпратете ни номерата им (60 броя)

Препоръки към младоженците при избора на снимки за сватбената фотокнига (това е нашето лично мнение относно подбора на снимки за сватбената фотокнига). Всички знаем, че снимките, които получават двойките не са малко и избора е труден и бавен. За това трябва да се отдели повече време и внимателно да се направи подбора. Не забравяйте, че изготвяме художествена книга, а не просто сбор от снимки. Ето и нашите препоръки:
  • препоръчително е снимките, които се избират да имат художествена стойност – красива светлина, интересна композиция, уловен момент, емоция, усещане, изпъкващи цветове, неостаряващото черно и бяло.
  • не е задължително в албума да преобладават информативните моменти, които са характерни за почти всяка сватба (подпис, питка, менче, торта, и т.н.). По-скоро трябва да се търсят ексклузивните, отличаващи се кадри, характерни за конкретната сватба.
  • не е задължително в книгата да има кадри от всеки един момент от сватбата. 
  • книгата е най-вече за двойката, техния сватбен ден и емоциите около тях. Нека в книгата преобладават снимки на младоженците, отделните мигове и ситуации около тях за една по-изразителна история. Все пак броя на кадрите във всяка сватбена луксозна книга е ограничен.
  • може да включите в книгата и снимки от следсватбената Ви фотосесия, ако имате такава.
  • нека впечетлението, което се създава, когато се разлиства книгата да е на произведение на изкуството, на книга с художествена стойност, на книга, която да е интересна даже и на зрител, който не е бил участник в сватбата.
Има два добри варианта (подхода) за подбор: първият е да се подберат снимки с художествена стойност, които да представляват последователна история на сватбения ден. Това е документалния вариант. Вторият вариант е да се подберат снимки с висока художествена стойност без ясно изразена последователна история. И двата варианта са добри – въпрос на предпочитание. 
Важни са снимките със стойност и емоция, които ще се запазят с годините, снимки на тънките моменти, които ще Ви карат лекичко да потрепвате и да се вълнувате. Снимките, които ясно отличават Вашата сватба от всички останали сватби!

2. Ние изготвяме проекта.

3. Необходимото технологично време за изработка в печатницата.

4. Вашата книга вече е на път.

За нас е гордост и удоволствие да Ви покажем нашето предложение за луксозна сватбена фотокнига:

Ето и поглед към вътрешния дизайн, направен рационално, логично и съобразен с естеството на снимките:

Публикация и снимки: Борислава Иванова и Радостин Иванов