Борислава Иванова
тел: 0899 35 05 35
Радостин Иванов
тел: 0897 83 30 70
ел. поща: ivanoviphotography@abv.bg

Ако желаете да обсъдим или да си поговорим за Вашата сватба, художествена фотосесия или събитие, може да се свържете с нас на по-горе посочените телефони. Може да ни погостувате и в нашия Офис за Сватбена Фотография Иванови. Срещите се осъществяват с предварителна уговорка. Адресът на офиса ни може да видите по-долу в текста.

По всяко едно време може да се свържете с нас чрез електронната ни поща. Ако се интересувате от нашата ангажираност, молим отбележете и датата, за която става въпрос. Ще направим всичко възможно да се свържем с Вас в рамките на 24 часа.

Имаме и добре поддържана Фейсбук страница за тези, които са във Фейсбук.
На нея може да следите всичко най-ново, което се случва при нас, да се свържете с нас,
да разглеждате последните ни заснети събития и художествени фотосесии.
Заповядайте и се чувствайте свободни да станете наши последователи там:
Ivanovi Photography on Facebook

Страницата ни в Инстаграм е мястото, в което сме обединили и показали есенцията от това, което правим. В Инстаграм бързо и точно може да се запознаете с нашите снимки без да губите излишно време. Ето и страницата ни: Ivanovi Photography on Instagram

Офис за Сватбена Фотография Иванови

Офис за Сватбена Фотография Иванови се намира в село Здравец, обл. Варна, на 15 минути път с кола от Варненската катедрала. Място за приятни срещи с клиенти, приятели и колеги, идеи, вдъхновение, хубаво кафе и още нещо. Построихме си къща, построихме си офис и през 2020 осъществихме отдавна чакана мечта – да заживеем на село. Ето сега това е факт – цялото семейство Иванови – две деца, куче и рибка сме тук в село Здравец. Едно прекрасно място изпълнено с тишина, спокойствие, красива зеленина и песни на птички. Тук в тази обстановка решихме да създаваме и творим нашата фотография в собствения ни Офис за Сватбена Фотография Иванови. Срещите се осъществяват с предварителна уговорка. Очакваме Ви.

Адрес:
Офис за Сватбена Фотография Иванови
село Здравец, обл. Варна